Η Εταιρεία

Ζητήστε Προσφορά


Invalid Input
Γράψτε το email σας
Μη έγκυρος αριθμός
Invalid Input
Please let us know your message.

ELIKON Graphic Arts: μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα που δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών εκτυπώσεων και της χάρτινης συσκευασίας. Μετρά πλήθος ετών επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, ενώ αξιοποιώντας πλήρως καινοτόμες τεχνολογίες, παρέχει με συνέπεια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έχοντας καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της αγοράς που δραστηριοποιείται.

H Εταιρική μας παρουσίαση
                              elikon-print-presentation
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε συνεχώς, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με συνέπεια, σεβόμενοι τις ανάγκες και τους χρόνους ενός εξαιρετικά απαιτητικού πελατολογίου.
 
Όραμά μας είναι να εδραιωθεί το όνομα της ELIKON - Graphic Arts ως το σημείο αναφοράς στον τομέα της σύγχρονης τυπογραφίας στην ευρύτερη αγορά.
 
Οι αρχές που διέπουν την εταιρική μας ταυτότητα συνοψίζονται στις λέξεις “Ποιότητα, καινοτομία, ευελιξία, συνέπεια”.

Οι άνθρωποι

Το προσωπικό μας αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας. Νέοι επαγγελματίες επιλεγμένοι με τα πιο αυστηρά κριτήρια, διακρίνονται για την γνώση, την εμπειρία, την κατάρτιση και το πάθος για το αντικείμενο που ασχολούνται.

Οι εγκαταστάσεις

Σε μία έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, στην καρδιά της Αθήνας, στην βιομηχανική ζώνη του Ταύρου, έχουμε δημιουργήσει μία πρότυπο βιομηχανική μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένη με βάση τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες.

Περιβαλλοντική Συνείδηση

Περιβαλλοντική Συνείδηση

Ακολουθούμε όλες τις νόρμες των αρχών περιβαλλοντικής συνείδησης. Τα υλικά και οι διαδικασίες μας διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί μία ακόμα από τις βασικές αρχές μας.

Πιστοποίηση Ποιότητας ISO

Πιστοποίηση Ποιότητας ISO

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής και λειτουργίας είναι εναρμονισμένες κατά EN ISO 9001:2015 από την TUV Austria, ένα από τα πιο αυστηρά πρότυπα λειτουργίας, αποτελώντας εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

Πιστοποίηση FSC

Πιστοποίηση FSC

H εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά FSC® για την υπεύθυνη δασοκομία, έχοντας την δυνατότητα να παράγει πιστοποιημένα προϊόντα που φέρουν το λογότυπο του Forest Stewardship Council® .
Από την εκτύπωση έως την παράδοση, από την σύλληψη έως την εφαρμογή, από το Α έως το Ω, πλήρης γκάμα υπηρεσιών γραφικών τεχνών.

Offset Εκτυπώσεις
Digital Εκτυπώσεις
Εκτύπωση & Κοπή Άκαμπτων Υλικών
Tailor Made Eκτυπωτικές Eφαρμογές
Δημιουργικό
Βιβλιοδετείο
Μεταφορά

Πελατολόγιο